Yoga at Home

"Ik ben er van overtuigd dat de invloed die wij hebben op onze fysieke en emotionele gesteldheid vele malen groter is dan door de reguliere behandelaren wordt aangenomen, daarom ben ik zo blij met de -Uit de Ban van- training".

Laura Brouwer psycholoog

Laura%252520V_2_edited_edited_edited.jpg

Achtergrond

 

Jouw brein is volgens neurowetenschappers georganiseerd om alles wat je weet in je leven weer te geven,

Je brein is een registratie van je omgeving, en legt dus een plaatje van je verleden vast.

Met andere woorden, je gedrag welke voor 95% bestaat uit onbewust gedrag, is gebaseerd op (onbewuste) ervaringen uit je verleden. Je lichaam is zó goed geworden in het uitvoeren van dit gedrag, dat je het niet meer kan veranderen met je bewuste brein.

​​

Nu zijn veel ziektebeelden te verklaren vanuit deze gedragspatronen én de rol van de stressrespons op je gezondheid. Het goede nieuws is dat je deze gedragspatronen, veroorzaakt door de stressrespons, ook kan veranderen. Herstel is mogelijk!

​​

Het lichaam is een eiwitmachine, het produceert miljarden eiwitten per seconde en die eiwitten spelen een

belangrijke rol in je lijf. Wetenschappers hebben aangetoond dat je een zeer grote invloed hebt op de aanmaak van deze eiwitten en dat je onbewuste daar een belangrijke rol in speelt.

Wist je dat je 60.000 gedachten per dag hebt en dat 70% daarvan negatieve  gedachten zijn? Deze gedachten hebben een directe uitwerking op je eiwittenmachine en hebben een bewezen invloed op je DNA. Je begrijpt dat dit een negatieve invloed is.

Gelukkig hebben wetenschappers (link naar artikel) ook aangetoond dat je met onze technieken dit kan veranderen en daar hebben wij een programma voor gemaakt welke je helpt om je lichaam weer in balans te krijgen.

 

Fundamenteel in ons werk, is het idee dat je persoonlijkheid jouw persoonlijke realiteit creëert. En je persoonlijkheid bestaat uit hoe je denkt, handelt en voelt.

Dus, om een persoon een nieuw leven en een nieuwe realiteit te laten creëren, moet hij of zij, zijn of haar persoonlijkheid veranderen. Om te transformeren van de oude IK naar een nieuwe IK vereist dat we ons bewust worden van al onze onbewuste gedachten, automatisch gedrag, routines en emotionele reacties waarin we zijn geconditioneerd. Om bewust te worden van van deze onbewuste programma's is de eerste aanzet tot verandering.

Wij gebruiken daar de zeer krachtige Keerpunt-techniek voor. Een techniek die al vele deelnemers heeft geholpen naar een gezond en ander leven!

Meld je aan voor de training en leer hoe jij je lichaam instructies geeft tot herstel.

De training is gebaseerd op wetenschappelijk getoetste principes en geeft hierdoor het beste resultaat.